Nyetablerprisen deles ut for tredje gang!

Nyetablererprisen deles ut på Kirkenesdagene i år også, og det er nå mulig å nominere kandidater du mener fortjener å vinne prisen.

nyetablererprisen

Prisen eies av Sør-Varanger Utvikling og Kirkenesdagene, og deles i år ut for tredje året på rad. Formålet med prisen er å heie fram gründere som tør å satse på egne ideer, og vise viktigheten av nyetablerere for næringslivet og samfunnet for øvrig.

Premien er kr. 10.000,- øremerket til utvikling av egen bedrift. Pengene kan eksempelvis brukes på kurs og kompetanseheving, deltakelse på en konferanse, bedriftsrådgivning eller andre tiltak gründeren selv ser behovet for.

nyetablererprisen
Barents Byggconsult AS, vinnere 2019
Foto: Silje Kvammen.

Kriterier for å vinne:

• Bedriften må være registrert i Sør-Varanger
  • Bedriften må ha minst et års drift, og kan ikke være eldre enn 5 år per august 2021
  • Bedriften må være et privat selskap, og må kunne vise til etablert omsetning
  • Bedriften må ha potensial for økt verdiskapning og flere arbeidsplasser
  • Gründeren(e) må fremstå som et positivt forbilde som bidrar til at flere realiserer sine idéer
  • Gründeren(e) bak bedriften må være med på å framsnakke Sør-Varanger som en fin plass å bo, leve, skape og drive egen bedrift

Nyetablererprisen deles ut av en jury bestående av:

Stig Ulvang, Sør-Varanger kommune
Jenny Mikkelsen Spring, Barentssekreteriatet
Hedda Larsen Salbu, LO Troms og Finnmark
Finn Helge Lunde, Tivoli North
Therese Alexandersen, Sparebank1 Nord-Norge
Marie J. Sommernes, Sør-Varanger Utvikling

Nominasjoner sendes til marie@svu.as innen 8. juni 2021.