Bli med på årets kuleste festival

Vi inviterer alle - store og små - til å delta på årets kuleste festival! Gratis arrangement.

Bli med på årets kuleste festival

• May 27, 2019

Vi inviterer alle – store og små – til å delta på årets kuleste festival! Gratis arrangement.

Denne fredagen sparker vi igang årets kuleste festival, ICE – Innovate Cool Experiences, i Kirkenes. Dette er en 24-timers innovasjonsfestival som kjøres for første gang i år, på Ofelas Arena. Vi har over 50 deltakere som kommer fra både Norge, Russland og Finland, samt fantastiske foredragsholdere; Peter Vesterbacka, Business Oulo og Inventas (Oslo).

Deltakerne blir å jobbe i team med en utfordring fra VarangerKraft Entreprenør. Oppgaven går ut på å finne løsninger til “Smart Poles” som VKE skal sett opp rundt i Kirkenes i år. Det teamet som har beste løsning vil bli kåret til vinnere  og motta premie.
Det vil være flere åpne arrangement på fredag og lørdag, hvor de som har lyst kan komme innom oss på Ofelas – helt gratis! Det vil bli servert middag 18.30 på fredag, for de som vil ha en matbit og høre på Peter Vesterbacka.

Følgende arrangement er åpne for alle, og har gratis inngang:

Fredag 31. mai

16:00Hanne Ersdal, Inventas: Ideutvikling og Prototyping
17:00 – Summer Snowball Fight – Yukigassen
18:30 – Åpent fordrag med Peter Vesterbacka
21:00 – Smarte byer med Business Oulu
23:00 – Speed Concert med Magnus J. Grimnes

Lørdag 1. juni

13:00 – Finale – vinnerne av ICE kåres!

Håper vi sees neste helg!