ICE Release Party

November 25th 2021

A series of 4 do-ferences

anything but a conference!

Når: 25. november

Hvor: Thon Hotel Kirkenes

For hvem: Nyetablerte bedrifter og gründere i oppstartsfasen.

Gratis bindende påmelding: https://forms.gle/Z19w38jmfiRg6zha6 (Registreringen er nå stengt)

Innovasjonskonferansen ICE Hybrid Release Party er det første av totalt fire planlagte arrangementer i ICE prosjektet. Programmet er skreddersydd for gründere og nyetablerte bedrifter.

ICE Release Party skal være alt annet enn en tradisjonell konferanse. På dette arrangementet legger vi opp til at man skal kunne delta, og ikke bare lytte. På konferansen gir vi deg muligheten til å jobbe sammen med andre motiverte og ambisiøse mennesker. Vi tilbyr verktøy for bedre markedsføring og økt innsikt i hva som skaper verdi for dine kunder. Dagen avsluttes på rød-løper med fest, mat og musikk.

• Vi er glade for å annonsere at mannen bak Kahoot!, Johan Brand og BlueEye Robotics-gründeren Christine Spiten kommer til Kirkenes for å dele sine unike erfaringer med oss. Gründerne samarbeider nå i selskapene WeAreHuman og EntrepreneurshipOne.
  • Teamet fra Tinkr i Vadsø skal veilede oss gjennom dagen og gi deg motivasjon til å skape nye, bedre, og mer bærekraftige løsninger for dine tjenester.
  • Spillutviklerne fra Play Pazzing i Tromsø skal dele sine tanker om innovasjon og entreprenørskap, og ta oss med inn i den virtuelle spillverden.

08.00. – Dørene åpnes. Registreringen starter.

08.30 – Konferansen starter.

17.00 – Det faglige programmet avsluttes.

19.00 – Middag og fest i Barentssekretariatets lokaler

Et detaljert program for dagen vil snart bli publisert.

ICE Release Party finner sted i flere byer i Barentsregionen. Det faglige programmet i Kirkenes strømmes til våre lokasjoner i Murmansk, Arkhangelsk, Rovaniemi og Luleå.

#ICEBARENTS

ICE – Innovative Cool Experiences er et samarbeidsprosjekt mellom Barentssekretariatet og Sør-Varanger utvikling med formål om å øke innovasjonsånden, legge til rette for entreprenørskap, samt bidra til utviklingen av sterke lokalsamfunn i Barentsregionen.

Covid-19:

Dersom du opplever luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand, fraråder vi deg å delta. Vi anbefaler deltakere som kommer fra områder med et høyt antall smittetilfeller til å teste seg før de reiser til Kirkenes. Vi følger nasjonale og kommunale retningslinjer og oppfordrer alle deltakere om å ta de nødvendige forhåndsreglene.

ICE Release Party is the first event of the four do-ferences